tiistai 17. huhtikuuta 2012

Turuus!

Tulin keskiviikkona 11.4 pikavisiitille Suomen Turkuun. Olin jo etukäteen kertonut kavereille ja läheisille, että tuun käymään, joten suurta yllätysmomenttia mun vierailuun ei kuulunut. Sen sijaan valmennettaville en ollut kertonut mitään ja päätin vaan yllättää kaikki tupsahtamalla harkkoihin. Ah, että mä rakastan yllättää ihmisiä! :D

Tulin siis Suomeen keskiviikkona viiden aikaan ja iskä tuli hakemaan mut kentältä. Oli jotenkin niin outoa tulla kotiin ja tuntui, että oisin ollut pois kauemmin kuin runsaat pari kuukautta. Kotona ihmettelin ekana parkettilattiaa, kun se tuntui niin vaalealta. Toiseksi huomasin kupsahtaneet kukkaset, he hee! Onneks muovinen muratti oli sentään vielä hengissä! :D En muistanut enää missä laatikossa me pidetään saksia, ihan hassu olo olla eksyksissä omassa kodissa. Halasin myös mun jääkaappia, koska omaa jääkaappia ei voita mikään! Soluasumisen jälkeen arvostan myös pakastinta ja astianpesukonetta.

Lähdin seiskaks Kellikselle(meidän treenipaikka) kattomaan naisten edustuksen treenejä. Hyvältä näytti ja sain mun vanhoja junnuja yllätettyä, ne oli luullut mua joksikin kangastukseksi. :D Siitä suuntasin Alfaan omien junnujen akrotreeneihin ja jei, kaikki oli ihan whaat, mitä sä Henkka teet täällä. Oli tosi kiva nähä tyttöjä ja tuli hyvä fiilis kun kaikki tuli halailemaan ja juttelemaan. Oih! Treenit meni hyvin ja oli ihana nähdä kuinka paljon taidoissa on tapahtunut kehitystä jo parissa kuukaudessa! Tulin kotiin ja Vesa oli kokannut lohta ja parsaa. Olin ihan hullun nälkänen, koska olin syönyt aamulla yhdeksältä pari leipää ja iltapäivällä banaanin. Katottiin vielä illalla telkkaria hetki ja sitten nukkumaan.

Torstaiks olin varannut aamupäivälle kampaajan ja mikään ei voita sitä fiilistä kun saa vaan olla ja lukee kaikkii ihania hömppälehtiä, joita ei oo varaa tilata. Kampaajalta menin kaupungille pyörimään ja koitin metsästää havainas-läpsyjä- tuloksetta. Vaikka oon ollu omasta mielestä vaan muutaman hassun viikon pois oli silti uudessa kultatalossa ja kaikissa uusissa kaupoissa ihmettelemistä. Käytiin äitin kanssa lounaalla Blankossa ja käytiin Meritalla kattomassa Meritan uus kämppä. Mentiin siitä porukalla kolmeks leffaan kattomaan kerro kerro kuvastin(Lumikki-hömppä). Se oli mun ja Meritan synttärilahja äidille. Menin leffan jälkeen kotiin hetkeks ja seiskaks Kellikselle stuntin treeneihin. Stuntti treenaa kesä-heinäkuun vaihteessa Italiassa pidettäviin cheereadingin EM-kisoihin, joten oli kiva nähdä tyttöjen treeniä. Hyvältä näytti ja tästä on hyvä jatkaa! Treenien jälkeen menin kattomaan Vesan futis-peliä Kupittaalle. Oli hauska nähä Vesa tositoimissa! Matsin jälkeen mentiin Hesen(!) kautta Jussin ja Annun luo. Hitto, kyl Hesen juustoateria maistui hyvältä! Annulla ja Jussilla istuskeltiin, juteltiin ja katottiin vähän viidakon tähtöset-ohjelmaa. Oon ollut täysin pimennossa kaikkien telkkariohjelmien suhteen, joten kiva nähä mistä se iltalehti kirjoittelee.

Perjantaina hoitelin aamupäivän asioita ja oltiin iltapäivällä Vesan kanssa Torressa lounaalla. Lounas oli ihan hiton hyvää ja vedin itteni ihan ähkyyn, hah! Neljältä menin tyttöjen treeneihin ja oli kiva nähdä myös lajitreenit. Kaikki tsemppas hyvin! Jäätiin vielä Merin(mun valmennusparin) kanssa suunnittelemaan stuntin EM-ohjelmaa, mut lopulta se meni draw somethingin pelailuks. :D Lähdin vaihtamaan vaatteet ja äiti heitti mul seiskaks Manilla kattomaan Lexin ekaa spexiä. Anna ja Vesa tuli mun kanssa kattomaan sen ja etukäteen uumoiltiin, et millanenkohan se mahtaa olla. Kolmen tunnin ja monien omstarttien jälkeen oltiin kyllä positiivisesti yllättyneitä, nehän veti hyvin! :) Pääosan esittäjillä oli hyvä tilannetaju ja muutenkin tarina eteni mukavasti. Spexin jälkeen mentiin istuskelemaan Tintå:n koulukavereitten kanssa. Oli tosi kiva et kaikki pääsi paikalle ja oli kiva nähä kaikkia ja vaihtaan kuulumisia! Olin jo koko viikon hekumoinut Tintån härkävartaasta, eikä se pettänyt tälläkään kertaa. Lähdettiin kahdentoista maissa Vesan ja Janeten kanssa kotiin, kun muut lähti vielä jatkamaan iltaa.

Lauantaina kävin aamulla kaupungilla asioilla ja treeneihin puoli yhdeksi. Kävin juoksemassa tyttöjen kanssa lenkin alkuun ja vedettiin Oonan kanssa treenit, koska Meri oli tiesiivouksessa. Treenit meni hyvin, mutta kuten aina, tuntuu että aika loppuu aina kesken. Kävin treenien jälkeen nopeesti kotona, hain Meritan auton jokirannasta ja lähdin Kerttulan tekonurmikentälle Raisioon. Meillä oli stuntin kanssa siellä esiintyminen jenkkifutispelissä ja olin luvannut mennä sinne esiintymiseen mukaan. Tytöt tuli suoraan tiesiivouksesta ja odoteltiin meidän vuoroa kopissa tunnin verran ennen kuin päästiin esiintymään. Tapahtuma ei ollut mikään yleisömenestys, vaan paikalla oli vaan kourallinen ihmisiä. Saatiin kuitenkin hyvää esiintymiskokemusta kisoja ajatellen.

Esiintymisen jälkeen menin Myllyyn pyörimään ja kävin ostamassa irtsareita ja shampoota. Menin Myllystä mummun ja vaarin luo. Eka kommentti, jonka mummu sano oli "mut et sä oo sit lihonnut yhtään" I <3 Mummu! Tää piristi päivää ja kävin vielä varmistamassa asian mummun ja vaarin hyvän mielen vaa´alta. Se on ihana vaaka, joka näyttää aina pari kiloa vähemmän kuin karu todellisuus. :D Juteltiin kaikesta ja opastin vaaria mun blogin saloihin. Tosiaan siitä tulikin idea, että helpompi vaan on että blogi on avoin. Tästä kuitenkin tietää vaan tietyt ihmiset, niin en usko että tänne ihan tuntemattomat löytää. Mummun ja vaarin luota menin porukoille Raisioon ja iskä oli kokkaillut siellä lohimedaljonkeja ja feta-salaattia. Nam! Mulle on tullut oikeen tehokuuri lohta tällä viikolla: söin uunilohta keskiviikkona kotona ja perjantaina lounaalla ja lohimedaljonkeja lauantaina porukoilla. Heh! Otin Resosta muutamat kesäpaidat ja kengät mukaan ja suuntasin Paniniin. Meidän oli tarkoitus nähdä MLHPC:n eli Miian, Lotan, Venlan ja Elten kanssa puoli yhdeksältä. Oli tosi kiva nähdä niitä, tuntuu ettei ois ollut poissa ollenkaan! Syötiin hyvin, mut naurettiin vielä paremmin. Meillä oli tosi hauskaa, mut uskon ettei muilla ollut niin hauskaa kuunnella meidän ilakointia. Päätettiin perustaa porukalla blogi, mutta siitä lisää myöhemmin. Sen verran voin kertoa, et idea on huippuhauska ja naurettiin ihan katketaksemme kaikesta siihen liittyvästä. Vaikka ravintola meni kiinni jo kymmeneltä, saatiin jälkkärit vielä sen jälkeen (koska meidän hauska tarjoilija lupas et saadaan jälkkärit varmasti, annettiin sille vielä suklaamuna tipiks) ja lähdettiin puoli yhdentoista jälkeen kotiin. Kyllä se niin vaan on et I has the best friends ever!! :D Ilta otettiin Vesan kanssa iisisti ja yheltä sain kaikki jutut pakattua. Viideltä kello herätti ja varttia yli kuusi lentokone nousi jättäen Turun taakseen.


Kaiken kaikkiaan mahtava vierailu! Tosi hektistä, mut oli ihanaa nähdä rakkaita! <3 Oli kiva tulla takaisin, kun tuntui et voi jatkaa siitä mihin jäätiin. Nautin nyt täysillä nää hetket täällä Zürichissä, mutta tuntuu kivalta ajatukselta et on koti mihin palata. I <3 Turku!



Jokiranta

Tämä maisema! <3

Tintå

Heseee!


Stuntti esiintymässä

I has no plate!

Ainoa syy miksi kasvatan hiuksia on se, että saan pitkän parran!

Kaikin puolin tärähtäneitä suklaamunia

Turun keskusta aamulla kello kuusi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti