tiistai 13. maaliskuuta 2012

Konstanz

Perjantaina 24.2 päätettiin Jonnan ja Matildan kanssa lähteä Saksan puolelle Konstanziin shoppailemaan. Näillä Zürichin hinnoilla ei paljon shoppailla, vaan kukkaron nyörit on pysyny visusti kiinni. Pääasiassa oon shoppaillu täällä ruokaa. Olin jo Zürichissä käyny ihastelemassa Zaran pastellinsävyisiä kevät-uutuuksia, mutta kauhistellut hintoja. Lähdettiin matkaan 12 jälkeen, kun Matilda pääsi koulusta. Matka taittui runsaassa tunnissa ja ostoskeskus oli sopivasti rautatieaseman vieressä. Ekana valloitettiin Zara ja sieltä mukaan lähti pari paitaa ja yhet farkut. Zürichin hinnoista kertoo peljon se et Zaran valkonen silkkitoppi maksoi Sveitsin puolella 59 frangia (joka on 49 euroa) ja Saksan puolella 29 euroa. Arvaatte varmaan kummasta toppi lähti mukaan..

Ostoskeskuksessa oli paljon kivoja liikkeitä ja shoppailun lomassa käytiin syömässä thaimaalaista ja jätskibaarista megaisot jätskiannokset. Oli hyvää! Ostin kans laskettelukypärän alennuksesta, koska kypärän lainaaminen tulee loppuen lopuks aika kalliiks ainakin tällä tahdilla kun ollaan oltu laskettelemassa. Lopuks käytiin vielä Aldissa (joka on vähän niinku Lidl) ja meinattiin ruveta itkemään kun liha oli niin halpaa. Aldissa jauheliha maksoi 1,99 euroa ja luomujauheliha 2,99 euroa. Zürichissä näistä hinnoista saa vaan unelmoida, koska halvimmillaan jauheliha maksaa 6-7 frangia, joka on yli 5 euroa. Tällä kertaa lihat jäi kuitenkin kauppaa, koska oltiin suunniteltu viikonlopuks laskettelureissu Andermattiin. Lähdettiin Konstanzista seitsemän jälkeen takas kohti Zürichiä, vähän köyhempänä, mutta ihania uusia vaatteita rikkaampana.

Konstanz
Jätskiannokset

Nam!


I did some shopping..

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää blogi! Kiva päästä tätä kautta lukemaan kuulumisia! Luen jutut paremmalla ajalla, nyt vaan nopeesti selailin.
    Voi hyvin!<3
    PS. Tultiin just Juha Tapion keikalta, en olis ikinä uskonu, mut se oli KUUMA siellä lavalla!!!?:D

    VastaaPoista
  2. Kiva kiva et tykkäät! :) Aattelin et tätä kautta on helpompi seurata, kun kaikkea ei ehdi ja muista kuitenkaan kertoa. Sinne kans parempia vointeja ja toivotaan et kiire helpottaa mahdollisimman pian! Uu, ei huono toi Juha Tapio.. :D Ehkä se on vähän niinku Jani Wickhol, ei siitä ikinä uskois, mut se voi yllättää! Heh! Haleja sinne! <3

    VastaaPoista